måndag 27 maj 2019

Vackra kombuchaglas!

Jag vet inte om det bara är jag, men sedan jag började dricka kombucha så har jag blivit lite av en samlare av vackra udda glas. 😊
Även om jag numer mestadels dricker helt neutral kombucha, från första bryggningen utan smaksättning så är det roligt att dricka ur ett lite festligare glas! Jag dricker kombuchan rätt sur, bryggd rätt länge och inte så mycket, en "liten hutt för hälsan", så som man gjorde gammalt tillbaks, traditionellt.👍
Och med "rätt glas" så blir den en känsla av fest, mitt i vardagen! 💗

Jag brukar leta efter passande glas på second hand. Om det bara finns ett glas av den typen så är det så praktiskt och billigt att köpa. Vid det här laget har jag en halv "kombuchaglas-hylla" i köksskåpet. Även familjen har plockat upp min lilla "samlar-mani" så detta fina färgade glas fick jag av dottern i julklapp!

Här några tidigare vackra glas jag samlat på mig för att dricka kombucha, och länk till de blogginläggen:
https://www.egenkombucha.se/2017/06/vackert-kombucha-glas.html


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 


Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.