lördag 15 april 2017

Hjortron kombucha

En härlig och avslappnande liten drink till påsk. Helt utan alkohol men med total festkänsla!
Det är en flaska kombucha som jag smaksatte med hjortronsylt för ca 2 veckor sedan, och drinken är dekorerad med några styckfrysta myltabär (mogna hjortron). Dom frysta bären fungerar samtidigt som isbitar och gör att man kan sippa på sin "drink" länge.

Här är det tidigare inläggningen om när jag smaksatte den här flaskan.
egenkombucha.blogspot.se/2017/03/sex-smaksattningar-pa-kombucha.html


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.