Feedback från kunder

Vi får så många roligt kontakter med de som använder våra kombucha startpack!

Stefan skriver:
"Ville bara tacka för en bra produkt!
Är inne på min andra sats nu och redan från första klunken i första satsen slogs jag av hur gott det smakar (har aldrig druckit kombucha innan).
För skojs skulle köpte jag idag en flaska från kung markatta att jämföra med. Den smakar ju verkligen bara vatten i jämförelse! 😀 "

Ulla skriver:
"Hej!  Jag är nu på min tredje ”bryggning” av kombucha. Det är väldigt gott och jag är så nöjd. Vill tacka er för instruktioner och trevlig läsning! Tack för allt! Önskar allt gott till er!
Kram Ulla i Laholm"

Tomas skriver: 
"Jag fick hem mitt startpaket igår så nu är första bryggningen igång. Jag ville bara tacka så väldigt mycket för ett otroligt fint bemötande och all nyttig information. Jag besökte bloggen också och blev genast mycket klokare när det kommer till vissa saker jag grubblat över. Jag kommer varmt rekommendera er så fort tillfälle ges. 😃 "

Kristoffer skriver: 
"Jag satte startvätskan med 8dl sött te i fredags
Är lite förvånad över hur snabbt det har bildats en ytkultur scoby :)
Fick tidigare en scoby med startvätska av en gammal vän som inte riktigt blivit sur.
Läste på eran Facebook grupp om vilken kraft eran kombucha skulle ha å det verkar stämma!"

Vi jobbar alltid idogt för att ge bästa möjliga kombuchakulturer till alla som vill. Och ge bra information om hur man lättast och säkrast brygger sin egen kombucha hemma. Och vi uppskattar verkligen alla underbara människor som hör av sig och berättar om sina upplevelser och erfarenheter som nyblivna kombucha-bryggare!
Tack alla! 💗

Fler, tidigare kontakter kan man läsa här nedanför. 

Så här skriver Tadeas: 
Tack så mycket för din grundliga beskrivning!
Just nu gör jag min tredje bryggning och de tidigare har varit fantastiska - ganska sura men jag gillar det :) Nästa gång ska jag kanske prova att göra en andra bryggning för att lägga till smaksättning (och få bubblig kombucha).
Tack så mycket för startpaketet och för all information!

Och Johan tycker:
Hej och tack för din uppföljning!
Paketet kom idag och nu står två glasburkar på "bryggning". 
Er beskrivning var lätt att följa! 😃

Susanna skriver:
Det fungerar jättebra med svamparna och vi njuter av drycken! 

Lenas brev :
Först vill jag tacka för jättefina "kombuchasvampar" och för den otroligt vänliga och snabba service jag fick vid min beställning.  De var mycket fint paketerade och såg jättefina ut. 
Hade tänkt börja provsmaka idag! :-)

Och slutligen har vi fått ett så fint brev från Masumi & Emanuel som har Café St.Clair i Alvesta:  
Här  kommer ett foto på våran drickfärdiga sprudlande kombucha smaksatt med trädgårdens äpple!!!! 
Jättegott !
"Tack för snabbt och utförligt svar.  Vilken klippa du är som ger så bra feedback och stöd. Så uppskattat!"- Therese

"Jäklar vilken snabb service! Har satt igång båda kulturerna så nästa vecka får vi se hur det vart. Tack för kanon servis!"

"Hej och tack för snabb och smidig service! Skönt också att jag kan höra av mig vid funderingar eller problem."

"Tack för att jag fick möjlighet att känna till er och er hemsida."

"Jag vill bara visa hur fin min kombucha är. Båda burkarna är lika fina. Dag 8" 
"Igår smuttade jag och hustrun på den första lilla satsen; klar och syrligt god smak så det verkar ju gå hur bra som helst."

Tack för snabb leverans ! Och fint paketerat !" - Masumi & Emanuel, "Café St.Clair" i Alvesta. ---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 


Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!
Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.