BESTÄLL

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!

Startpaketet innehåller startvätska som är det viktigaste och ytkultur ("kombuchasvamp") som vi skickar med mest för att det är tradition, samt ett häfte om hur man gör. 
OBS! Vi rekommenderar det Dubbla startpaket för 369kr.
Då får man dubbelt så mycket startvätska och två ytkulturer.
Det är bra av två orsaker:
1. Man får mer kombucha att dricka snabbare.
Det lilla Start-kitet får dig att bli självförsörjande. Men det är ganska litet eftersom det ska kunna skickas med minsta möjliga porto. Så det brukar behövas att man först gör en liten bryggning för att få mer kombucha och efter det gör OM bryggningen med mer te innan man får så mycket att man kan börja dricka.
Men med ett dubbelt Start-Paket kan du få kombucha att börja dricka själv inom 10 dagar PLUS en sats för att göra back-up och börja öka din produktion inom 20 dagar.
Dessutom är det lite billigare än två enkla startsatser för man tjänar på porto- och paketering.
Så ett dubbelt startpaket kostar 369kr.

2. Man får alltså dessutom automatiskt en "Back-up" med det dubbla Start-paketet. Direkt när man börjar brygga!
Det är INTE vanligt att man får mögel i sin kombucha. Och flygfän, bananflugor och såna problem uppkommer inte om man följer våra råd om hur man täcker och hanterar kombuchakulturen. 

Men OM något skulle gå snett så är det ju alltid en skön känsla, en säkerhet, att ha en back-up redan från början. 


Vi säljer också enkla startpack är 217 kr med bara en ytkultur och alltså hälften av den vätskan som ingår i det dubbla startpacket. Då får man ha tålamod och kanske brygga ett par månader innan man får nog med kombucha att kunna börja dricka. För enkelt startpack maila:  
forsnashemman@gmail.com
Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 


Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.