lördag 20 november 2021

Glada kombucha kunder

Vi fick ett så fantastiskt uppmuntrande brev. Det beskriver exakt varför vi fortfarande jobbar (till stora delar ideellt) för att sprida kunskapen om kombucha, och att förmedla bra kombuchakulturer. Det är SÅ roligt att tänka på alla människor som lärt sig brygga kombucha via oss, och som varje dag har möjlighet att dricka god och hälsosam, traditionellt bryggd kombucha. 😊 


"Jag beställde ett startpaket från er och det har fungerat toppenbra! Den utförliga instruktionen och alla bra tips på bloggen är fantastiska! Stort tack! Jag är så nöjd.

Mina smaksatta favoriter är just nu hallon, blåbär och lingon + ingefära. Men jag ska fortsätta testa olika. Jag har stor förväntan på fläder när det blir säsong. Jösses vad kolsyra jag har fått i flaskorna. Supergott!

 Tack för att ni finns och delar med er 💗 /Ulrika"


Fler brev som vi fått under åren går att läsa här: https://www.egenkombucha.se/p/feed.html
---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.


Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden