fredag 12 oktober 2018

Kombucha på radio.

Det har varit mycket om kombucha i media de senaste veckorna. Och idag ställde även jag upp på en radiointervju. 😊
Det är en spännande historia där vår lokalradio, Västerbottens radios morgonprogram har städat källaren i Radiohuset och hittat en 30-år gammal kombuchaflaska?!?! What!😜
Dom gjorde ett kombucha-tema nu på morgonen och intervjuade både den gamla reportern som gjorde ett inslag om den här "Volga-svampen" som den hette då på 1900-talet och med mig, eftersom jag har mer aktuella kunskaper. 👍

Så om ni vill höra min röst och vad jag säger om kombucha så lyssna 2.40 (halvvägs) in på inslaget här:
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=7064870

---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 


Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.