lördag 22 september 2018

Mycket om kombucha i media.

Det har varit mycket om kombucha i media senaste veckorna och därför har vi haft massor att göra. 😊 Kul! Men det har också gjort att vårt lager av kombuchastartpack just nu är begränsat.
Nya kombuchaburkar på väg till "Kombucherian"!
Tills efterfrågan avtagit kommer vi därför lägga ut exakt det antal startpack vi har för leverans, varje dag klockan 9.00 på vardagsmornar på vår webshop. https://forsnashemman.se/products/extrastort-dubbelt-kombucha-start-pack-gor-din-egen-kombucha

Så OM det inte finns några startpack inne för tillfället, så går det bra att surfa förbi igen nästa vardagsmorgon.  Eller kanske vänta några veckor och höra av sig igen? Minnet är ju ofta kort hos den stora allmänheten och det är mycket troligt att efterfrågan minskat till normala då och i så fall kan vi oftast leverera startpack samma dag. 👍

---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.