onsdag 29 mars 2017

Vi tappar upp flera liter kombucha

Så härligt att få tappa upp flera liter färdigbrygd kombucha så lättsamt! Bjuder på en film, inget mästerverk men alla kombuchabryggare kan nog förstå känslan av tillfredsställelse! 😃
Idag blev det sammanlagt 6 liter. Just nu håller jag  på att smaksätta med 6 olika smaker.
Läs mer om att brygga på ett lätt sätt i en stor burk med tappkran: egenkombucha.blogspot.se/2017/02/brygga-kombucha-lattsamt-i-stor-burk.html


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.