torsdag 30 mars 2017

Sex smaksättningar på Kombucha

Jag älskar smaksatt kombucha, och jag tycker det är SÅ kul att smaksätta mina fina kombuchaflaskor! Man kan smaksätta med så mycket olika saker och på så många olika sätt. Med färska och torkade örter, med frukt och bär, med juice, sylt och geléer och med kryddor.
Här har jag smaksatt med (från vänster) lite teblad från Lapsang Souchong (rökt te), torkade rosenblad från vresrosor, Honung och chili, vattlingon, hjortronsylt och torkad Kvanne.

Jag känner kreativiteten flöda när det är dags för smaksättning. Och om man brygger mycket kombucha lättsamt i en stor burk, så kan man unna sig att prova allt möjligt! Så gör det! Blir kreativ! Prova vad som helst som du får för dig! Det är sällan det går fel, med kombucha!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.