måndag 17 oktober 2016

Enklaste sättet att brygga kombucha själv

Det allra enklaste sättet att brygga kombucha själv är att använda en större behållare med tappkran. Burken vi använder är på 8 liter och kan producera ca 6-8 dl drickfärdig kombucha per dag. Den finns ofta till salu på större inredningsbutiker.
Det här sättet att brygga ska inte förväxlas med det som ofta kallas Kontinuerlig Kombucha (och som inte är bra för kombuchakulturen). Vi har skrivit mer om vårt lätta sätt och det dåliga sättet på den här sidan: http://egenkombucha.blogspot.se/p/kontinuerlig-kombucha.html


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.