söndag 9 oktober 2016

Säsongens kombucha Äppelsmak!

Hemkommen från semester i Gränna har vi hela bilen full med goda självplockade äpplen. Dom ska bland annat få smaksätta vår kombucha de närmaste veckorna!
När vi öppnar mailboxen får vi också ett trevligt brev från en kund som har samma idé!
" Hej!
Avnjöt just min första bryggning och testar nu att göra en 2:a bryggning med säsongsäpple och färsk ingefära. Allt har gått bra hittills och startade precis upp nästa batch. Väntar med spänning.
Wow, vilken grej detta är! Stort tack!
Hälsningar, Jennifer"

Läs gärna vad våra kunder tycker på vår sida för Feedback
Här är ett blogginlägg om vår tidigare kombucha med äppelsmak på två olika sätt! http://egenkombucha.blogspot.se/2015/11/appelsmak-pa-tva-satt.html

---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.