onsdag 26 oktober 2016

Kombucha med smak av äppelpaj

Jag gjorde en supergod äppelpaj häromveckan. Och det inspirerade. Skalen från äpplena "återvanns" i en flaska kombucha.
Eftersom äppelpajen med kanel blev så god så hamnade även en kanelstång i kombuchaflaskan. Det tog ca 10 dagar innan det blev riktigt bubbligt, och OJ, så gott!
Återvinningen fortsätter. Även när skalen fått ge smak till kombuchan så är dom fortfarande användbara. Våra Ölandshöns älskade sin härliga kombucha-efterrätt!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.