tisdag 19 juli 2016

Rosenkombucha klar att dricka

Jag skulle visa hur det ser ut när en kombuchaflaska är lagom "pysig" för att dricka direkt, eller ställa in i kylskåp ett tag för förvaring innan man dricker. Se vår sida om "Andra Bryggningen".
Men den här var nog lite väl "pysig"! Lagom pys är när man får en rejäl "fis-ljud" när man skruvar av korken men utan att flaskan rinner över.
I vilket fall, det som blev kvar i flaskan var väldigt drickbart. Och Gott!

Man kan se en mer informativ video om att pysa sina flaskor här:


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.