lördag 23 juli 2016

Läskande kombucha

Det är otroligt varmt och svettigt. Som bönder är det dessutom hårt kroppsarbete som gäller dessa veckor, vi bärgar höet.
Då är det skönt att ha en kallt glas kombucha att svalka sig med. Här ett glas rosenkombucha som jag spätt ut med hälften vatten. Det är ett jättebra tips just i värmen, då man får en lättare dryck som läskar ordentligt och ändå har kombuchans goda smak.


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.