fredag 12 augusti 2016

Kombucha isglass

Vi har många varma dagar så här i augusti och då är det riktigt gott med en kombucha-isglass!
Den gröna glassformen med rosa glass är rosenkombucha och den gula är smaksatt med ekologisk äppeljuice. Ca 1/5-del koncentrerad köpt ekologisk juice till kombucha. Funkar i alla olika smaker så det är ett jättebra tips för folk som bor i städer och inte har egen trädgård att smaksätta med.
Ungarna njuter!
Formarna har vi köpt här: Ekostuff


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.