tisdag 18 februari 2020

Feedback från kunder

Det är alltid roligt att höra av våra kunder. Här är några mail från förra årets brevskörd. 😊
Jag har gjort fantastiskt god kombucha sedan jag köpte startkittet från dig. Tack så mycket för bra info och stöd som nybörjare. /Karin
Tack för all hjälp, har köpt av dig innan och den ”puttrar” för fullt där hemma. Tycker det är fantastiskt gott och min mage mår så mycket bättre. Har länge haft problem med magkatarr och nu behöver jag inte ta några tabletter längre :)
Tack för din fina och lärorika hemsida. /Barbro 

Fler brev finns att läsa på vår sida för feedback: https://www.egenkombucha.se/p/feed.html

---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 


Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.