torsdag 17 maj 2018

Maskrostider! Passa på att göra godaste maskroskombuchan.

Maskrosorna har börjat blomma. Då gäller det att passa på, för de kan ge den allra godaste kombuchasmak man kan tänka sig! 😋
Det krävs ganska mycket av det gula luddet för att få en riktigt fin smak, så det tar tid. Kanske inte vardagskombucha, men smaken gör att detta är värdigt att servera på vilken fin tillställning som helst! Kanske studenten. 👍

Här ett tidigare blogginlägg om hur vi gör vår maskroskombucha:
http://egenkombucha.blogspot.se/2015/07/veckans-smak-maskroskombucha.html


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.