onsdag 30 maj 2018

Naturens smaker!

Med den varma våren har naturen verkligen vaknat till liv, och vi passar på att smaksätta med det som moder Jord ger oss. Här en tillbringare med nyutslagna rönnblad. Dom ger en lätt ton av bittermandel till smaken. Det blir väldigt gott. 😊
I och med att jag här smaksätter i en öppen karaff, som fick stå i kylskåpet under 2 dagar, så blir det ingen kolsyra i den färdiga kombucha. Det är OK det också. En del gillar inte bubblor. Jag är rätt förtjust i bubblig kombucha, men just nu jobbar vi hårt i trädgården och det som svalkar bäst är obubblig kombucha, gärna lite utspädd med vanligt vatten.

Det finns många olika växter som vi har alldeles inpå knuten som passar till att smaksätta kombucha.👍
Här ger vi fler tips på sommarhalvårets kombuchasmaker:  http://egenkombucha.blogspot.com/2015/06/sommarsmaker.html---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.