tisdag 12 september 2017

Provsmakning av rallarroskombuchan

Nu har jag provsmakat rallarroskombuchan, och det var som jag misstänkte. Blommorna gav mycket vacker färg men nästan ingen smak.
Jag kunde känna en mycket svag smak som jag enbart kände igen för att jag tidigare provsmakat att äta rallarros-blommor rakt av, som dom är. Det smakar svagt bittert och "grönt", lite som gräs. Inte nån trevlig smak och rallarrosen förhöjde inte kombuchan alls.
Det här gör jag inte om.
Men nästa inlägg ska jag tipsa om något som ger lika fin färg och väldigt god smak, och som fortfarande blommar! 😋


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.