tisdag 15 augusti 2017

Hjortron kombucha

En av sommarens höjdpunkter. Ljuvligt god hjortronkombucha, med en fantastiskt färg. Som en Lappländsk solnedgång!
När vi kommer hem med gyllene mogen "mylta" (fullmogna hjortron) i hinkarna så hinner det alltid samlas en liten pöl av hjortronsaft i botten. Sirapstjock och med den mest ljuvliga smak. Denna rikedom är perfekt att blanda med lite kombucha och helt plötsligt har man en alkoholfri exotiskt drink.


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.