fredag 4 augusti 2017

Törstsläckare- utspädd kombucha

Nu under sommaren och höskörden jobbar vi hårt, ofta i varmt väder. Då brukar jag spä ut kombucha med ungefär lika mycket vatten. På så sätt får man mer att dricka, med god kombuchasmak och det blir en väldigt bra törstsläckare.
Det är mycket praktiskt att ha 2-3 väl kylda flaskor i kylskåpet inför en varm dag på slåttern. Så här såg det ut när sonen tog en paus på höstacken för några år sedan.


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.