torsdag 4 maj 2017

Vanlig vardags kombucha en vanlig torsdag

Förmiddagsfika en helt vanlig torsdag. Med ett glas helt vanlig kombucha. Inte smaksatt eller nånting, men jättegod och väldigt bubblig!
Det går alltså att göra en andra bryggning på kombuchan även utan att smaksätta den, bara för att få bubblor. Tycker man det är svårt att få till bubblor har vi lite tips på vår sida "Inge bubbel".
Vi har uppdaterat med ett nytt tips, som jag märkt att många inte tänker på. Tid! Ge det lite tid!
Det är väldigt sällan en flaska blir bubblig förrns efter 4-6 dagar. Och om man vill ha ordentligt med bubbel så kan det ta 4-6 dagar till, och ibland även upp till 2 veckor.
Så tålamod kan ibland löna sig, när det kommer till att få dricka bubblig kombucha.---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.