torsdag 11 maj 2017

Svartvinbärs kombucha

Senaste smaksättningen, jag har plockat upp lite svartvinbärspuré från frysen. Man kan använda det till fruktkrämer, pajer eller syltkakor. Men nu stoppade jag i 3-4 tsk i en halvlitersflaska för att smaksätta kombucha.
En vecka senare är det superbubbligt, och jättegott. Smakar läsk! Det är nästan svårt att tro, att något som smakar så mycket godis är så otroligt nyttigt. 😋


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.