lördag 1 april 2017

Kombucha med rödvinbär och chili

Riktigt aprilväder nu på månadens första dag. Ett fint, bubbligt glas kombucha piggar upp!
Detta är en av flaskorna som jag smaksatt med rödavinbärs/chili gelé. Ett misslyckat kok förra året resulterade i ett antal burkar med "sockrig" gelé, som inte alls går att använda som gelé, men som passar utmärkt att smaksätta kombucha med. Så nu är alltså röda vinbär & chili en av våra "vardagssmaker" på kombucha. Det blir också väldigt gott, och väldigt bubbligt! 

Här är inlägget när jag smaksatte;
http://egenkombucha.blogspot.se/2017/03/smaksatt-kombuchan-med-sylt.html


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.