måndag 16 januari 2017

Många kombucha burkar blir det

Så här kan det ser ut när vi sätter igång en lite större laddning burkar med kombucha.
Vi har en köldgräns för när vi skickar våra startpack. Är det kallare än -10C från avgång till mottagande så senarelägger vi leveransen. Kombucha är rätt härdig, och tycks dessutom ha sin egen inbyggda "anti-frysvätska". Men den ska helst inte blir helt stenhårt frusen i leveransen, så våra frystester har visat att en gräns på -10C är på den säkra sidan.
Kolla här för att läsa mer om våra frystest på kombucha.

Så t.ex. förra veckan blev det inget utskick på torsdagen och inte heller på söndagen-måndagen när vi haft omkring .-20C här hos oss i Lappland. Istället blir det fler startpack som kommer skickas iväg imorgon, då temperaturen håller sig på betydligt mildare -6C.


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.