tisdag 6 september 2016

Bubbel i båda flaskorna

Vi bjuder på en bubblig upplevelse! En flaska med Rosenkombucha och en flaska med citronkombucha. Båda väldigt bubbliga efter ca 10 dagar i Andra bryggningen (2F).
Det kan vara lite trixigt att få till bubbel i sin kombucha. därför har vi en tips-sida som heter "Inge Bubbel?"
Du hittar den HÄR.

En 30 sekunders film på allt det bubbliga och goda!
Och ett tips. OM man kan misstänka visst "över-pys", så är det praktiskt att ställa flaskorna i djupa tallrikar som kan fånga upp det som väller över.


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.