fredag 27 maj 2016

Självförsörjning med kombucha

Vår sida heter "Egen Kombucha" just för att vi vill lära folk att göra sin egen kombucha. När man köper Startpacket från oss, så ingår en ordentlig beskrivning. Men minst lika viktigt är att man som "kombucha-nybörjare" får personligt stöd och rådgivning om man behöver. Om det uppkommer frågor och funderingar.

Förutom att producera kombucha startpack så är vi en livlig och upptagen familj. Vi har satsat på att utveckla en modern livsstil i extrem glesbygd. Med en hög grad av självförsörjning.
Att göra sin egen kombucha är också självförsörjning. Man minskar transporter och flaskanvändning och skapar tillfälle att välja sitt eget te, gärna av bästa ekologiska kvalitet och ekologiskt socker. Genom att sprida kunskapen om att göra sin Egen Kombucha, så arbetar vi också för att ge alla kombucha-drickare en liten högre grad av självförsörjning.

Därför satsade vi "stort" härom veckan och annonserade för första gången i en tidning. Och då självklart i landets bästa tidning för folk som är intresserade av självförsörjning, Åter.  Kanske lika mycket för att det är så roligt att kunna stötta denna otroligt läsvärda tidning, som för själva annonsen skull.

---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.