måndag 30 november 2015

Julsmak på kombuchan

Så korkade vi upp första flaskan kombucha med julsmak! En passande snöig vinterdag i Lappland!
Vi hade smaksatt med kardemumma, kryddpeppar och kryddnejlikor. Det blev verkligen gott!
Det kan tyckas lyxigt att smaksätt kombuchan med exklusiva kryddor. Vanligtvis brukar vi ofta använda gratis smaksättning från trädgården eller naturen. Men det gick verkligen åt väldigt lite kryddor, för 7,5 dl använde vi 2 kryddnejlikor, 3 kryddpepparkorn och ett kryddmått kardemumma.
Smakmässigt var det helt klart värt det!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.