söndag 16 augusti 2015

Trädgårdens smaker

Det finns så mycket i våra trädgårdar som man kan använda för att smaksätta sin kombucha. Den här bilden visar bara några varianter som vi har i kylen just nu.
Övre vänster: rosen-kombucha. Övre höger: spansk körvel
Nedre vänster: vanlig kombucha, ej smaksatt. Nedre höger: rödvinbär & chili
Nu är vi också precis inne i bär- och fruktsäsongen och då finns det mängder av härliga möjligheter till att smaksätta sin kombucha i våra trädgårdar.

Här är en del länkar till våra tidigare inlägg om att använda trädgårdens rikedomar i kombuchan.
Rosen-kombucha
Svartvinbärs-blad
Syrenblommor
Maskros-kombucha
Häggblomskombucha- Kan också användas till fläderblommor och älgörtsblommor

Titta er omkring i trädgården, massor av smakrik inspiration! 


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.