fredag 9 december 2016

Fredagsbubbel Kombucha med chili

Bjuder på fredagsbubbel i närbild!

Kolla skummet och alla små bubblor som bara pärlar upp till ytan!
Detta är en flaska kombucha 75 cl som vi smaksatt under "andra bryggningen" (2F) med 1 stång kanel som vi använt tidigare i en kombuchaflaska, så det var inte lika mycket smak kvar som med en ny, vidare bara 2 korn kryddpeppar som vi krossade och slutligen en liten bit av vår egenodlade chili, av en rätt stark sort.
Smaken blev aldeles ljuvlig! Både lite blommig av julkryddorna och med ett litet "sting" av chilin. Chili passar fantastisk bra till kombucha. Det man kan behöva tänka på är att kombuchans syra verkar förstärka chilins bett, så det behövs mindre chili än man kan tro, även för oss som verkligen gillar styrka.


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.