söndag 28 april 2019

Härlig feed-back!

Det är extra roligt att få mail från er som kommit igång med att börja brygga egen kombucha. Eller som rent av bryggt själva ett bra tag!
Vi får läsa härliga historier om smaksensationer, hälsoeffekter och alla möjliga fantastiska berättelser om hur man själv lär sig brygga sin egen kombucha, och sprider den kunskapen vidare.

Här är ett axplock av allt fint vi fått läsa på sista tiden:

Stefan skriver:
"Ville bara tacka för en bra produkt!
Är inne på min andra sats nu och redan från första klunken i första satsen slogs jag av hur gott det smakar (har aldrig druckit kombucha innan).
För skojs skulle köpte jag idag en flaska från kung markatta att jämföra med. Den smakar ju verkligen bara vatten i jämförelse! 😀 "

Ulla skriver:
"Hej!  Jag är nu på min tredje ”bryggning” av kombucha. Det är väldigt gott och jag är så nöjd. Vill tacka er för instruktioner och trevlig läsning! Tack för allt! Önskar allt gott till er!
Kram Ulla i Laholm

Tomas skriver: 
"Jag fick hem mitt startpaket igår så nu är första bryggningen igång. Jag ville bara tacka så väldigt mycket för ett otroligt fint bemötande och all nyttig information. Jag besökte bloggen också och blev genast mycket klokare när det kommer till vissa saker jag grubblat över. Jag kommer varmt rekommendera er så fort tillfälle ges. 😃 "

Kristoffer skriver: 
"Jag satte startvätskan med 8dl sött te i fredags
Är lite förvånad över hur snabbt det har bildats en ytkultur scoby :)
Fick tidigare en scoby med startvätska av en gammal vän som inte riktigt blivit sur.
Läste på eran Facebook grupp om vilken kraft eran kombucha skulle ha å det verkar stämma!"

Vi jobbar alltid idogt för att ge bästa möjliga kombuchakulturer till alla som vill. Och ge bra information om hur man lättast och säkrast brygger sin egen kombucha hemma. Och vi uppskattar verkligen alla underbara människor som hör av sig och berättar om sina upplevelser och erfarenheter som nyblivna kombucha-bryggare!
Tack alla! 💗

På vår sida för Feedback kan man läsa tidigare exempel på alla fina personer som skriver till oss:

---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 


Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.