tisdag 1 januari 2019

Gott Nytt kombucha-År!

Vi firade som vanligt med ett festligt glas fläder-kombucha! Lika bra och exklusivt som champagne. Tänk att vi så lätt kan göra egen alkoholfri fest-dryck själva, hemma!
Grattis till alla kombuchabryggare! 💗
Och vi har blivit SÅ många fler under år 2018. Året inleddes med att ett av nyorden på tapeten för ett år sedan var just Kombucha! Och efter det har intresset bara ökat och ökat! 😊
Äntligen blir kombucha en del av det allmänna medvetandet. Äntligen ser vi hur mängder av människor börjar brygga egen kombucha, och märker att det är hur lätt som helst! Och därmed får dom möjlighet att dricka ett av mänsklighetens mest nyttiga hälsotillskott. 👍

---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.