onsdag 26 december 2018

Fläderkombucha-champagne till nyår!

Idag sätter jag ett par flaskor fläderkombucha på en andra bryggning. Då kommer vi förhoppningsvis få god "champagne" till nyårsfirandet. Jättegott, bubbligt och alkoholfritt!
Det här är en tradition som vi nu haft i 5-6 år. Fläder växer inte hos oss här i allra Kallaste Nord, men tack och lov har jag vänner som bor mer söderut än i Lappland, och en av dessa har skickat mig en påse med torkade fläderblommor, som nu kommer till användning inför festligheterna!

Tidigare inlägg om att göra sin egen alkoholfria kombuchavariant av "Champagne".
http://egenkombucha.blogspot.com/2016/12/kombucha-champagne.html

---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.