torsdag 20 juli 2017

Kombucha med smak av goda bär

Nu börjar trädgårdens bär mogna, i alla fall i södra delarna av landet. Och då öppnar sig stora möjligheter till att smaksätt sin kombucha med goda, färska bär.
Här ett glas med svartvinbärssmak. Det går också utmärkt med jordgubbar, hallon, smultron, krusbär, röda vinbär och även mer ovanliga trädgårdsbär som Saskatoon/bärhäggmispel, aronia, mullbär, björnbär och allåkerbär.
Så ut och prova på olika bär för att smaksätta din kombucha. Det kan inte bli godare, eller mer närproducerat. För stadsbor så är det värt att titta upp odlare i närheten, gärna med självplock, så får man sig en härlig naturnära upplevelse samtidigt.
Här är vår sida om smaksättning där man kan få många fler tips:
http://egenkombucha.blogspot.se/p/smaksattning.html


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.