onsdag 15 mars 2017

Läskande förmiddagsfika med kombucha

Det är bråda tider på Forsnäs Hemman!
Det föds killingar och kaninungar om vartannat och snart är också hönsen, ankorna och gässen på gång. Så en härlig flaska läskande kombucha är så GOTT när man tar en förmiddagsfika. 😋
Extra snärtigt att kombuchans färg matchar arbetskläderna! DET är äkta "fashion" här i glesbygden. 😂
Det är en flaska av en absolut ljuvlig smaksättning. Jag kallar den för Lapplands-körsbär och det är ett riktigt lättsamt och smart sätt att smaksätta sin kombucha.
Återkommer med recept!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.