måndag 20 mars 2017

Äppeljuice kombucha

Dags att hälla upp kombuchan som vi smaksatte med äppeljuice för ett par veckor sedan.
Den blev rejält bubblig efter någon vecka i rumstemperatur, sen fick den stå i kylskåp och jag pyste flaskan ibland. Den har hunnit bli lite surare på ett par veckor, men OJ så god och OJ så bubblig. 😋---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.