torsdag 4 april 2019

Ny webadress.

Sedan första april har vi en ny webadress till våra startpack. Helt enkelt www.forsnashemman.se .
Förutom våra startpack finns där diverse av det vi får överskott av här på vårt självhushåll i Lappland. Och en del hantverk vi skapar. 💗

Välkomna! 

Ps. extra uppmärksamma följare kanske även upptäcker att adressen till den här bloggen också omdirigerades samtidigt och numer är www.egenkombucha.se 😊


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 


Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.