tisdag 17 juli 2018

Kombuchadryck som läskar i hettan!

Hela landet upplever en värmebölja som inte liknar något! Det är varmt och svettigt och viktigt att dricka mycket! 😅
Då passar vårt tips om läskande kombucha bra. Man späder helt enkelt ut vanlig kombucha med mycket vatten. 1-2 dl kombucha till en liter färdig dryck. Resultatet blir en fräsch smaklig dryck med lätt kombuchaton. 💗

Vi använder den ofta som måltidsdryck, men just nu i hettan har vi alltid en tillbringare stående i kylskåpet för att kunna ta ett glas och svalka oss när vi behöver. 👍


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.