tisdag 28 november 2017

Smaksätt kombuchan med sparad sommarsol!

Något jag verkligen älskar är att kunna smaksätta kombuchan med sånt jag samlar själv. Här har jag öppnat en ljuvligt vacker gammaldags burk som jag har torkade rosenblad i. Det är som att öppna en burk med sparad sommar, att få se och känna doften!
Och lika gott blir det att smaksätta kombucha med torkade örter, blommor och kryddor. För att få inspiration så kan man helt enkelt gå på själva doften. Kombucha är bra att dra ut aromerna från torkade växtdelar och med lite träning kan man nästan föreställa sig hur det kommer smaka, bara genom att dofta på torkade örter och kryddor.
Rosenkombucha är min absoluta favoritsmak, det smakar lite annorlunda med torkade rosenblad än med sommarens färska, men det är lika gott.
Här har vi skrivit om rosenkombucha tidigare:
http://egenkombucha.blogspot.se/2016/07/sommarens-hojdpunkt-rosenkombucha.html


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.