lördag 31 december 2016

Gott Nytt Kombucha År

Då säger vi Gott Nytt År för alla kombucha - älskare! Med en glas ljuvligt god fläderkombucha, så klart!
Det har varit ett fantastiskt år, med mycket uppmärksamhet om kombucha och vi hoppas att ännu fler får chansen att prova kombucha under år 2017!

Vi har som vanligt startpack till salu, trots långhelgerna framöver och postar alltid varje dag utom fredagar-lördag. Nästa sändning går iväg redan imorgon för att levereras till er alla kombucha-köpare på måndag eller tisdag. Vilket sätt att börja det nya året!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.