torsdag 7 juli 2016

Härliga kunder

Det är så roligt att få feed-back från er kunder! =)
Det är allt från spännande smaker ni provat, till hur ni utvecklats som kombucha-bryggare. Från en liten burk med vårt startpaket till flera stora brygg-kärl med tappkran och enorm produktion.
Så vi skapar en rubrik här på bloggen där vi lägger in en del av dom fantastiska kundkommentarer vi får. Ibland med bilder och allt. Kolla här: http://egenkombucha.blogspot.se/p/feed.html

Här ovan en bild från en nöjd kund som redan från början planerat och köpt en 8-litersburk med tappkran. Faktiskt en sån som vi använt för den kombucha vi dricker själva i familjen under många år. Se vår sida om "Brygga lättsamt i stor burk".

Och vad tyckte våra kunder?
"Tack för snabb leverans ! Och fint paketerat !"
Masumi & Emanuel  har "Café St.Clair" i Alvesta.
Besök dom gärna på Instagram: www.instagram.com/cafe.st.clair/


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.