torsdag 5 maj 2016

Bubbel och inte

Vi fortsätter att ta nya foton till broschyren. På den här bilden kan man se att det blir lite olika med bubbel i olika flaskor.
Vi har en sida med tips på hur man brygger en andra fas, i lufttäta flaskor, för att få kombuchan att fyllas av kolsyra. Läs mer här: http://egenkombucha.blogspot.se/p/andra-bryggningen.html

Men ibland är det krångligt att få till en sprudlande kombucha. Då har vi en tips-sida som heter "Inge bubbel?" Här: http://egenkombucha.blogspot.se/p/inge-bubbel.html

Och ibland går det inte alls att få sin kombucha att bli kolsyrad. Kanske var 4-5 flaska hos oss vill inte alls, hur vi än lirkar. Det är bara att acceptera, att brygga kombucha är en organisk process som blir lite olika varenda gång. Tack & lov är "misslyckandet" enkelt att svälja (*wink*) för även kombucha utan bubblor är väldigt god!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.