onsdag 7 oktober 2015

Jätte-kombuchan

Inte världens läckraste bilder men det här är så häftigt. Fick en beställning från en bekant som ska börja brygga större mängder kombucha. 20 startsatser!!! Det motsvarar 1,2 kg kombuchakultur och ca 3 liter startvätska.
 Inga problem! Vi förpackade två stoooora vakuumförslutna påsar med ca 10 startsatser i varje. Varav en av påsarna innehöll en jätte-"scoby", en gigantiskt kultur som vägde över 800 gr. Inte för att vi märkt att det behövs för bryggningen, men den nyblivna företagaren ville verkligen ha några scobys med.
Så önskar vi lycka till åt det nya företaget! Hoppas ni får stora mängder FIN egenbryggd kombucha!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.