söndag 6 september 2015

Kombucha på marknad

Ibland åker vi ut och står & säljer på marknader. På borden har vi allt möjligt från vårat självförsörjarliv här i Lapplands extrema glesbygd. Men ofta har vi med oss ett extra bord, med vårt fina parasoll, där vi säljer kombucha start-paket för folk att ta med sig hem.

Parasollet är målat av oss i en äggoljetempera som passar för att måla tyg & tål utomhus-användning.
Man kan lära sig mer om att måla med denna miljövänliga färg på avjord.se
Vi har informationsskyltar och startpaketen säljs i samma typ av plastförpackningar som man brukar få med sin pizza-sallad. Vi knyter om en plastpåse att bära i och som alltid följer det med en detaljerad beskrivning om hur man gör, och andra intressanta fakta om kombucha i "Forsnäs Hemmans lilla bok om kombucha".
Exakt samma sak innehåller start-paketet som man kan beställa via vår hemsida och som vi skickar med vanlig post. Skillnaden är bara att vi då förpackar "svampen" (kombucha-kulturen) och vätskan i en vakuumförpackad, helt lufttät påse. Därför kan vårt start-paket skickas som ett vanligt brev. Kommer i din brevlåda inom 1-2 dagar och vi skickar måndagar, tisdagar, onsdagar och söndagar.


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.