söndag 5 juli 2015

Veckans smak- Maskroskombucha

Vi experimenterar vidare med sommarsmaker och nu har vi fått öppna en flaska färdigbryggd maskros-kombucha. Det är bland det godaste vi någonsin gjort! En riktig fest-dryck!
Vi plockade maskrosor och nöp bort allt grönt. Sen i med ungefär 40 maskrosors gula "ludd", 1-2 tsk socker och ett par skivor ingefära i en halvlitersflaska inför andra bryggningen. Fem dagar senare så har vi nu fått smaka på en kombucha som kommer bli en återkommande favorit här på Hemmanet!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.