torsdag 4 juni 2015

Vad är Kombucha?

Kombucha eller volgasvamp som den också kallas är en symbiotiskt kultur med många olika bakterie- och jäststammar som har använts av människor i främst Kina och Ryssland i tusentals år.

Genom att låta din kombuchasvamp fermentera svart eller grönt te får du en lätt syrlig, smakrik och hälsosam dryck.

Allt fler upptäcker hur gott kombucha är, vi använder den som ett alternativ till söta och onyttiga läskedrycker.

Kombucha är hälsosamt & används som avgiftande, för ökad energi och förbättrat immunförsvar. Det används ofta för att förbättra och stabilisera magfunktionen.
---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.