måndag 30 november 2020

Vill du ge bort kombuchabryggning som julklapp?

Vi närmar oss jul och visst skulle det vara roligt att kunna ge bort en så nyttig och god julklapp som kombucha!😁


Många hör av sig och frågar hur man ska göra för att ge bort kombucha som julklapp till nära och kära.  Det allra smidigaste är att surfa iväg till vår favorit-tebutik, pekoe.se
Dom har jättefina presentpaket med en påse fint svart te, som passar till kombucha, samt ett presentkort på en startkultur! 



Den som får julklappen kan då själv bestämma när det passar dom att börja brygga kombucha, och då hör dom av sig till oss med presentkortet och vi skickar ett startpack till dom. 💗
Klicka dig hit för att beställa te och presentkort på kombucha:
https://www.pekoe.se/eko/julklappar-te/


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.


Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.