onsdag 11 december 2019

Ge nån älskad kombuchabryggning i julklapp!

Vi närmar oss jul och visst skulle det vara roligt att kunna ge bort en så nyttig och god julklapp som kombucha!😁
Det går också utmärkt att göra det. Vårt allra smidigaste julklapps-paket säljs av vår favorit-tebutik, pekoe.se. Dom har alltså fina kombucha-presentpacket där man får köpa te och tillhörande presentkort från oss på ett startkultur. På det sättet kan personen själv bestämma när dom är redo att börjar brygga kombucha och då hör dom av sig till oss med presentkortet och vi skickar ett startpack till dom. 💗
Klicka dig hit för att beställa te och presentkort på kombucha:
https://www.pekoe.se/eko/julklappar-te/

Det går att beställa ett paket med levande kultur från oss också på vanligt sätt. Ett startpack håller sig i sin påse ca 10 dagar. Men eftersom sista postdag i år är redan den 16onde december, innebär det att vi i så fall måste ha beställningen senast nu på söndag

Enklast är alltså ett presentkort och en påse te från https://www.pekoe.se/
---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.