söndag 11 juni 2017

Sommarsmakande kombucha

Äntligen sommar och nu finns det mycket som växer om kring oss i naturen som man kan använda för att smaksätta kombucha!
Titta in på vår sida om Smaksättning! Längst ner har vi länkar till alla spännande inlägg om naturens egna välsmakande växter!
Svartvinbärsblad: egenkombucha.blogspot.se/2015/08/vacker-svartvinbars-kombucha.html


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.