fredag 8 april 2016

Ordning i ledet!

Så här håller vi ordning på alla olika smaksättningar. Vi radar upp flaskorna i en apelsinlåda.
Det är post-it etiketter på framsidan av lådan, så jag slipper klistra etiketter på flaskorna. Är rätt rädd om mina fina flaskor. Varje etikett får sitta kvar på lådan tills den är fullskriven. När jag byter smaksättning så stryker jag över och skriver nytt.

Från vänster på bilden ovan: Rödvinbär/chili, Vattenmynta, Blåbär, Rosengeranium, Enbär


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.